Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Als je nu aan Praag denkt, dan denk je waarschijnlijk aan goedkoop bier en lekker eten, en waarschijnlijk (nog) niet meteen aan een locatie voor een groot hardstyle feest. Daar brengt de organisatie van Hardmission Festival nu verandering in – op vrijdag 2 februari 2024 wordt Hardmission Destiny in Praag georganiseerd, en tickets zijn nu verkrijgbaar. 

De organisatie van Hardmission Festival zit de komende tijd niet stil. Zo staat er eind oktober een evenement in Thailand op de planning, wordt er begin januari 2024 een festival in Australië georganiseerd, en wordt op 2 februari 2024 de charmante stad Praag op z’n kop gezet tijdens Hardmission Destiny. Op dat laatste evenement zoomen we graag even in, want de line-up is onlangs bekendgemaakt en die smaakt naar meer.

Zo weten een aantal grote namen hun weg naar Praag te vinden, zoals Da Tweekaz, Rebelion en Sub Zero Project. Ook voor uptempo en frenchcore zit je goed bij dit evenement: Dimitri K en Sefa zijn ook op de line-up terug te vinden. 

De volledige line-up van zie je hieronder, op alfabetische volgorde. 

Line-up Hardmission Destiny in Praag

Brennan Heart
Coone
D-Block & S-te-Fan
Da Tweekaz
Dimitri K
Rebelion
Sefa
Sub Zero Project
Warm-up by Korty
MC Villain

Follow your destiny on a mission for glory”

“Get ready for breathtaking tailor-made shows and join us on a mission into the world of harder styles on the 2nd of February 2024, in the beautiful O2 universum, Prague,” laat Hardmission Festival op Instagram weten. 

Hardmission Festival Prague vindt plaats op vrijdag 2 februari 2024 in het O2 universum. De deuren gaan open om 20:00, en het feest gaat door tot in de late uurtjes (06:00). De kaartverkoop en meer informatie vind je op de website van het evenement.

Hardmission Destiny Prague

Omslagfoto via de officiële Hardmission Festival website.

Reageren