Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Hardstyle.com en Hard News bundelen de krachten voor een jaarlijks terugkerende hardstyle verkiezing: de Hardstyle Awards. Op basis van data zijn de genomineerden in 6 verschillende categorieën samengesteld, waarbij het publiek de grote winnaars zal kiezen.

LEES OOK: REBiRTH Festival breidt het hele weekend uit: “Are you ready for lift off?”

De Hardstyle Awards is een onafhankelijke verkiezing die de beste artiesten, labels en talenten zal onderscheiden met een prestigieuze award. Geen doorgestoken lijst, maar juist op statistieken (zoals downloads en streams) gebaseerde nominaties, met 10 keuzes per categorie. De stemmen van fans zijn doorslaggevend voor de uiteindelijke winnaars.

Welke DJ of act heeft een ijzersterk jaar gehad en verdiend één van de felbegeerde Hardstyle Awards? Dit jaar worden de prijzen vergeven in de volgende categorieën:

  • Beste Artiest
  • Beste Track
  • Beste Album
  • Beste Label
  • Beste Liveset
  • Beste Talent

Wanneer je je stem uitbrengt, maak je automatisch kans op grote prijzen van een van onze partners. We hebben Pioneer DJ met high-end gadgets en modemerk JorCustom die een complete ’top tot teen’ styling weggeeft. De winnaars van de awards worden op 30 december bekend gemaakt.

Breng je stem uit op je favoriete artiest/label voor de Hardstyle Awards 2022

De stembussen van de Hardstyle Awards 2022 zijn vanaf 22 november geopend. Volg de Hardstyle Awards op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven: vanaf volgende week worden alle nominaties per te winnen award onthuld.

Omslagfoto via Hardstyle Awards

Reageren