Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

REBiRTH Festival heeft met de start van de kaartverkoop grootse plannen voor het volgende festivalseizoen. De jaarlijkse aftrap wordt namelijk uitgebreider dan ooit: inclusief een derde volledige festivaldag, extra stage’s met alle hardere stijlen en een nóg grotere camping. “This is your captain speaking!”

LEES OOK: ‘Zó trapte REBiRTH het festivalseizoen eindelijk weer af’

Nu de dagen steeds donkerder worden, laat het grote nieuws van REBiRTH het zonnetje flink schijnen. Zo zullen de deuren van het terrein op de vrijdag al eerder open gaan, zodat er een derde volledige festivaldag mogelijk is. Deze keer zelfs met een extra RAW en Hardcore/Uptempo-stage, zodat je als liefhebber van deze stijlen ook hier heel het weekend lang kunt genieten.

Ook de zaterdag van REBiRTH Festival heeft een aantal flinke upgrades gekregen. Met een nóg grote REBELLiON- en Uptempo-area, een speciale ‘Lift Off Show’ op de mainstage en een euforische stage (deze is verhuisd naar de zaterdag). De zondag krijgt weer een nieuwe buitenaardse mainstage-hosting, een nieuwe REVELATiON-area en verhuist de talenten-stage naar deze laatste dag. Bovendien zijn er heel het weekend lang extra activiteiten op de camping te vinden: “Can’t sleep? No problem, we got you covered all weekend long!”

REBiRTH Festival tilt de aftrap van het festivalseizoen naar een nieuw niveau: “Board our REBiRTH enterprise!”

REBiRTH Festival vindt plaats vanaf vrijdag 14 april t/m zondag 16 april 2023 in Haaren. Tickets zijn vanaf nu weer verkrijgbaar via de officiële website van het festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival / MNO Photo

Reageren