Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Ultra Music Festival in Miami, het is ieder jaar weer een evenement waar de grootste namen uit de EDM scene aanwezig zijn. Meer dan 165.000 bezoekers feesten het hele weekend, of eigenlijk de hele week, onder de brandende zon in het mooie Bayfront Park.

Hoewel Ultra geen namen uit de hard dance scene programmeert is er afgelopen weekend toch een breed scala aan hardstyle tracks, op o.a. de mainstage van het festival, gedraaid. En de artiesten die dat deden zijn niet de kleinste. Artiesten als Hardwell, Blasterjaxx, DVBBS, Carnage en Dash Berlin verrasten hun fans met wat stevigere beats dan ze gewend zijn. “The crowd loved it!”

 

Maar welke tracks zijn er nou eigenlijk gedraaid? We speurden YouTube en de vele tracklists af en kwamen zo met de volgende lijst. Helaas hebben we niet overal beeldmateriaal van.

MAKJ – Let’s Get F*cked Up (Zatox Remix)
• Code Black & Atmozfears – Starting Over / Accelerate
Hardwell – TBA (Wake Up Call)
• Dash Berlin – Till She Sky Falls Down (Isaac Remix)
Atmozfears & Energyzed – Hate
Brennan Heart – Just As Easy
• Headhunterz ft. Miss Palmer – Now Is The Time
• Atmozfears & Audiotricz – Raise Your Hands
• Fedde le Grand & Nicky Romero – Sparks (Atmozfears & Audiotricz Remix)
LNY TNZ & Ruthless – Fired Up (Skellism Remix)
• Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan – The Hum (Andres Fresko x Skellism Remix)
• ANG, Amir Karim & Jeroen D – Guzheng

Hardwell

Het is bekend dat Hardwell ervan houdt om nu en dan over te stappen naar de hardstyle. Hij draait regelmatig tracks van Wildstylez, Headhunterz, Noisecontrollers en Audiotricz in z’n sets, want hij weet dat het publiek dan helemaal uit z’n dak gaat.

Hardwell sloot zijn set op Ultra Music Festival af met zijn eigen hardstyle track. Check hieronder de beelden van dit machtige moment.

 

Reacties

Reageren