Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Aversion heeft een behoorlijke hoeveelheid releases op de planning staan: inclusief interessante collabs. In de PLAFONDDIENST podcast vertelt hij over samenwerkingen met KELTEK, Phuture Noize, Radical Redemption, E-Force en “zijn grootste project tot nu toe”.

LEES OOK: Dual Damage over PVC-kicks en hun bizarre hype in PLAFONDDIENST: “Het is zo snel gegaan”

Met een weekendje Decibel outdoor in de benen schuift Aversion aan bij PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast. Zijn hit ‘Activation’ gaat de hele wereld over en de grote EDM artiesten (zoals Hardwell en Dimitri Vegas & Like Mike) draaien ‘m gewoon op de allergrootste stages – zoals die van Tomorrowland en Ultra. “Ik kreeg opeens een DM van Hardwell of ik hem kon WhatsAppen: dat is wel vrij bizar”, vertelt de 24-jarige hardstyle DJ/producer.

“Ik vind dit misschien wel het ziekste ding dat ik tot nu toe ga doen”

Deze zomer is het Activation Season, want Aversion pakt de ene na de andere mijlpaal. Zo trok hij om 11:00 ’s morgens de iconische BLUE op Defqon.1 2023 vol en draaide hij (samen met collega’s/vrienden Adjuzt en Mutilator) op die enorme Intents Festival mainstage. “Hoe vet is dat: dat je met je maten keihard staat te knokken en dan bijna in tranen van dat podium loopt”, blikt Robin terug.

Aversion activation Intents Festival Hardwell Activation

De nuchtere hardstyle DJ heeft aardig wat op de plank liggen. Zo stond hij al op het podium met KELTEK en Phuture Noize om hun collab te draaien, maar er liggen nog veel meer plannen. “Ik heb het er met Radical Redemption en E-Force over gehad om samen de studio in te duiken”, legt Aversion uit. Een aantal jaar geleden had hij zich dit nog niet kunnen bedenken. “Dit zijn allemaal jeugdhelden: gasten waar ik vroeger nog mee op de foto ben gegaan, maar deze laat ik nu echt niet meer aan hun zien hoor”, lacht hij.

Check nu de aflevering met Aversion bij PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast

Maar er is nog een groter doel dit jaar, zegt Aversion. “Er komt iets heel groots aan dit jaar.” Op de vraag of dit een standaard antwoord is, is hij duidelijk: “Ik vind dit wel echt het ziekste wat ik tot nu toe heb gedaan…”

Hoe was Decibel voor Aversion en wat vindt hij van dit hardere stijlen festival? Check de nieuwe aflevering van PLAFONDDIENST nu op je favoriete podcastplatform.

Reageren