Hard News
Door Hard News

Het is bekend dat Hardwell ervan houdt om nu en dan over te stappen naar de Hardstyle. Hij draait regelmatig tracks van Wildstylez, Headhunterz, Noisecontrollers en Audiotricz in z’n sets, want hij weet dat het publiek dan helemaal uit z’n dak gaat.

Maar naast het draaien van tracks hebben al meerdere artiesten een remix mogen maken van een Hardwell track. Het begon allemaal met de Headhunterz remix van “Spaceman”. Daarna volgden tracks als “Never Say Goodbye (Wildstylez Remix)”, “Arcadia (Psyko Punkz Remix)” en remixte het jonge Dirty Workz talent Sephyx onlangs nog de track “Mad World”.

En dat is nog niet alles, want voor het laatste remix album van Hardwell maakte niemand minder dan Frontliner een remix van de track “Sally”.

Hardwell goes Hardstyle
Maar dat is natuurlijk niet waarom jullie dit bericht wilden bekijken. Gisterenavond verscheen er namelijk een track op SoundCloud, die was geript uit een set van Hardwell. Hoewel de track online kwam als de samenwerking tussen Atmozfears & Hardwell die laatst was aangekondigd, zeggen officiële bronnen dat het hier om een solo-track van Hardwell gaat.

Dit zou dus betekenen dat de voormalige #1 DJ van de wereld een gewaagde stap heeft gezet en de wereld hierdoor even flink op z’n kop zal staan. “Are you ready for some new Hardwell music?” schreeuwt de hij door z’n microfoon terwijl de track opbouwt. Het eerste deel begint rustig en is direct te herleiden aan Hardwell. Na de eerste climax verandert de track ineens en komt Hardstyle overduidelijk even alles overnemen. Je kunt de track hieronder beluisteren.

Let wel, in de titel staat dus nog dat het hier om de samenwerking met Atmozfears gaat, maar dat is dus sowieso niet het geval. Wat vindt jij van deze stap? In ons interview dat binnenkort online komt kun je er nog veel meer over lezen.

Reacties

 • Piet 14 december 2015 - 12:11

  Altijd weer dat gezeur dat t commercieel is. Zal ik je wat verklappen? Alles wat jij op je mobieltje kan lezen is commercieel. Als het goeie nummers zijn vind ik het prima!

  Henk: Comercieelezooi

  Quote
 • Jaques 14 december 2015 - 13:19

  Hardwell maakt een hardstyle track, en je verwacht dat het niet commercieel is? Het is al geweldig dat hij hardstyle maakt, en het is nog een goede track ook!

  Quote
 • Liza 14 december 2015 - 14:05

  Leukwell!

  Quote
 • NIGEL 14 december 2015 - 15:18

  Ben benieuwd of het zijn eigen kick is. Knap om in 1 keer zon kick te maken

  Quote
 • Sniper 02 mei 2016 - 15:52

  Zo’n beetje ALLE muziek is commercieel. Want vrijwel elke artiest wil met zijn muziek geld verdienen als het even kan.

  Net als dat elke smartphone, PC, auto een commercieel product is. Niets mis mee als het een goed product is.

  Smaken verschillen maar om alles wat je niet aan staat uit te maken voor commerciële zooi is dan erg zwak.

  Quote
 • Dennis 14 december 2015 - 16:56

  NIGEL: Benbenieuwdofhetzijneigenkickis.Knapomin1keerzonkicktemaken

  Ik vind de kick zelf heel erg lijken op de kicks die Headhunterz in het verleden maakte!

  Quote
 • Alex 27 februari 2016 - 22:17

  Heb zitten zoeken naar goede nummers, maar kon niets vinden.
  Echt alleen maar hele slechte extreem commerciele meuk.
  Geen originaliteit, maar commercieel op zo’n extreme manier dat vele dj’s en producers het zo na kunnen maken.

  Echte het toppunt van mainstrem commercialiteit, schaamteloos!

  Quote
 • Henk 14 december 2015 - 11:39

  Comercieele zooi

  Quote

Reageren