Juno Coolen
Door Juno Coolen

Gisteren kwam de 10e editie van de vlog van Headhunterz, genaamd ‘Vlogs From Within’, online. Hierin hoopte Willem, ofwel Headhunterz, meer over zichzelf te weten te komen in Jamaica. Richting het einde van de vlog zegt hij: ”Ik merk gewoon dat er toch altijd weer een soort van verlangen naar thuiskomen is.” Waarna ineens een bekende sound uit een ver verleden te horen is.

Headhunterz komt eindelijk weer eens met een hardstyle track. De track is al vaker gedraaid in zijn sets en de vocaal die de boventoon voert is: ”Headhunterz Are Back.” Eindelijk kunnen we weer gaan genieten van materiaal van deze held. Na zijn terugkeer met Project One hoopte de meeste al dat hij zich weer zou gaan wagen aan de hardstyle scene en niets bleek minder waar! Of dit gaat betekenen dat hij zich enkel en alleen op de hardstyle zal gaan richten, is nog onduidelijk. Headhunterz houdt graag van de vrijheid tijdens het produceren. De eerste stap is in ieder geval gezet.

Iedereen kan zich het moment wel nog herinneren dat Headhunterz weer op de kolossale stage van Qlimax verscheen samen met Wildstylez, geheel in de bekende outfits van Project One. Dit moment wordt door velen als legendarisch beschouwd. De vreugde rondom zijn terugkeer was om deze reden ook onbeschrijfelijk.

Reacties

  • Wildforces 20 januari 2017 - 13:09

    Geniaal wat die man kan. Melodie, zang, baslijn van het reggae nummer (zelf geproduceerd door Willem) perfect omgezet in een hardstyle track. Kudos!

    Quote

Reageren