Mark de Rond
Door Mark de Rond

Dit weekend laten D-Block & S-te-Fan via hun verhaal op Instagram weten dat er een remix is gemaakt van hun track ‘Sound of Thunder’. Wie er verantwoordelijk is voor de remix is nog onduidelijk, maar het lijkt te gaan om niemand minder dan D-Sturb.

Elke hardstyle liefhebber herkent de track¬†‘Sound of Thunder’¬†waarschijnlijk wel. Het is een bekende D-Block & S-te-Fan track van vroeger en klinkt nog altijd als muziek in de oren. Nu blijkt dat er een remix is gemaakt van deze track. D-Block & S-te-Fan deelde een stuk van deze remix via hun verhaal op Instagram met de vraag,¬†“Can you guess who made it?” Afgaande op de typerende sound en muzikale elementen lijkt het te gaan om D-Sturb. Eerder vertelde Jorrit in een interview met Q-dance dat hij bezig was met een remix voor een act waar hij veel waardering voor heeft. Deze act kan dus zomaar D-Block & S-te-Fan zijn.

‘Sound of Thunder’ geremixt, maar door wie?

Mocht het gaan om D-Sturb, dan is dit de eerste keer is dat hij een remix maakt van een track van het Nederlandse hardstyle duo. Wanneer de maker van de remix bekend wordt gemaakt en de remix zelf gereleased zal worden is niet duidelijk. Bekijk de preview van de remix hieronder.

 

Omslagfoto via Facebook-pagina Project Hardstyle

Reageren