Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Het is ondertussen al ruim een jaar geleden dat High Voltage het album Signs Of The Apocalypse heeft aangekondigd. Het album waar veel mensen destijds op zaten te wachten liep echter wat vertraging op. Vanwege persoonlijke omstandigheden werd de release van het album uitgesteld. Vervolgens bleef het een gehele tijd stil om het album en om High Voltage zelf, maar gisteren kwam dan het verlossende woord.

Na enkele weken geleden al geteased te hebben op Facebook met het bericht dat er iets aan zat te komen kwam gisteren zowaar de eerste preview van het album online. De boodschap die Erwin van Kan, a.k.a. High Voltage, erbij zette is kort maar krachtig: “Time for the Apocalypse”. Ook vermeldde hij de datum 25 juli bij het bericht. Dit zal dan waarschijnlijk de release datum van het album zijn.

Dat High Voltage de tijd heeft genomen om een album te maken is best bewonderenswaardig. Naast zijn hardstyle alias heeft hij zoals velen wel weten ook een hardcore alias genaamd Nosferatu, waar hij ook druk mee bezig is. Zo is hij onder andere verantwoordelijk voor het hardcore anthem van Free Festival dit jaar.

Wat we verder allemaal nog van het album kunnen verwachten is onduidelijk. De datum voor de release is nu bekend, dus meer previews zullen hoogstwaarschijnlijk snel volgen. Houd daarom vooral de social media pagina’s van High Voltage goed in de gaten.

Foto’s: High Voltage

Reageren