Leonie Schott
Door Leonie Schott

Ze waren net in opkomst, Stonden op een aantal van de bekendste festivals en hebben net een groot contract getekend. Verrassend genoeg heeft het hardstyle duo nu besloten om ieder hun eigen weg te gaan. Het avontuur van Imperatorz zal voortleven, maar vanaf nu zal Kevin dit alleen doen.

LEES OOK: Is dit de Qlimax 2019 Symphony of Shadows line-up?

Nog geen maand nadat ze een contract tekende bij Scantraxx Silver en ‘Hurricane for my brain’ uitbrachten als hun eerste track bij dat label, kondigde de Nederlands/Duitse DJ combinatie een grote verandering aan op hun socials. Mitchell zal niet langer deel uitmaken van de act. Nadat hij zijn doel heeft bereikt door te spelen op de Indigo stage op Defqon.1, voelt hij dat het tijd is voor nieuwe uitdagingen.

Muziek produceren is niet altijd zijn enige interesse geweest. in een eerder interview sprak hij ambitieus en vol passie over zijn andere beroep. Hij werkt voor de provincie Zuid-Holland “Om de wereld een beetje beter te maken”. Nu hij daar meer kansen in ziet is dit blijkbaar voor hem het juiste moment om zijn muziek carrière achter zich te laten.

Heeft dit effect op Imperatorz’ muziekstijl?

Nu Kevin het enige gezicht zal zijn van Imperatorz, zullen we zien of dit invloed zal hebben op hun muziekstijl. Terwijl Mitchell vaak beweerde dat hij “een breed zicht had op euforische hardstyle, raw en hardcore”, was Kevin degene die de voorkeur gaf aan “de raw sound met harde kicks en scherpe screeches”.

Tijdens Onbeschoft Outdoor, zal Imperatorz zijn volgende optreden hebben. De vraag is of Kevin dan alleen achter de decks staat of zullen we ze nog één keer zien als duo? We zullen het zien op 7 september. Wil je je steun betuigen en deze set absoluut meemaken, ga dan naar de officiële ticketpagina.

omslagfoto van Facebookpagina Imperatorz
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren