Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Intents Festival wordt jaarlijks gehouden in het begin van juni en is één van de grootste en meest vooruitstrevende dance-festivals van Nederland. Het is een driedaags allround festival met vooral focus op de hardere stijlen. Tijdens deze mega weekender kunnen bezoekers ook overnachten op de IntentsCity festivalcamping.

Bezoekers van Intents Festival begeven zich in een compleet gethematiseerde parallelle wereld, waarin alles tot in de puntjes is uitgewerkt. De immense podia worden tot in het kleinste detail uitgewerkt en de producties zijn overweldigend.

Vanavond om 20.00 uur start de voorverkoop van de losse dagtickets. Door de verwachte drukte zal er weer met een wachtrij gewerkt worden. Deze werkt op basis van wie het eerst komt, is het eerste aan de beurt. Zorg dat je niet refreshed (F5’en) want dan word je achteraan de rij geplaatst.

Als je aan de beurt bent krijg je 20 minuten de tijd om je bestelling af te ronden. Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic. Let op: Als je in de wachtrij staat, wordt er geen wachttijd vermeld. Je kunt gewoon geduldig blijven wachten tot je aan de beurt bent.

Reageren