Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Tienduizenden bezoekers gaven afgelopen weekend gehoor aan de oproep van Intents Festival – Calling All Superheroes, met 150+ artiesten in 3 dagen! In deze eerste aflevering van Hard News TV spreken we met de DJ’s over het heldhaftige festival en nog héél veel meer… 

Van 31 mei tot 2 juni reisden we naar Oisterwijk voor het festival verkozen als allerbeste weekender. Hard News laat je zien hoe dit evenement is, inclusief veel interviews met artiesten en natuurlijk veel party beelden.

Intents Festival staat bekend om haar grootse line-up en thema’s. Het hele spectrum van hardstyle komt hier dan ook voorbij, met 150+ artiesten verspreid over het hele weekend: van de pre-party op de mainstage tot en met de eindshow op de zondag. En hoe beter te genieten van deze prachtige stages, de gezellige IntentsCity en de hardere stijlen dan gecombineerd met het perfecte festival weer!

Calling All Superheroes for Intents Festival 2019!

Kom alles te weten over het Intents Festival 2019 anthem in ons Sub Zero Project & D-Sturb interview, en ontmoet de jongens van Destructive Tendencies: de gastheren van de Dynamite stage. Ook B-Front, Coone, D-Block & S-te-Fan, Rebelion, Sound Rush & vele andere DJs staan voor onze microfoon om te vertellen wat Intents voor hun betekent.

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Beoordeling

  • LINE-UP95%
  • GELUID90%
  • STAGE100%
  • SFEER90%
  • LOCATIE90%

Overall
waardering

93%

Reageren