Rik Houwers
Door Rik Houwers

Daan Zoomers a.k.a. Invector is de nieuwe aanwinst van Theracords. Na enkele weken van geheimzinnigheid kwam op Q-BASE het hoge woord eruit en werd Invector verwelkomd binnen de Therarcords familie. Als eerste gig voor Theracords mocht hij gelijk draaien in de Theracords bunker, dat is een goed begin!

Dit zei Theracords over het vastleggen van Invector: “Q-BASE was amazing! Hope you all enjoyed our bunker as much as we did AND we are so proud to announce Invector as new Theracords artist!”

Invector

Doorbraak
In 2013 begon Daan op 14-jarige leeftijd zijn hardstyle carrière onder de naam Toxicstylez. Deze naam werd een jaar later veranderd in Invector. Nadat Warface zijn nummer ‘Destruction’ liet horen tijdens Reverze ging het snel voor Daan. Hij timmert nu flink aan de weg om een bekende naam te worden in de hardstyle scene en is momenteel druk bezig met het produceren van nieuwe nummers. We gaan dus zeker meer horen van deze talentvolle producer!

Binnenkort is op Hard News een interview te lezen met Invector en heeft hij een mix gemaakt voor The Future of Hardstyle.

Reageren