Hard News
Door Hard News

Begin 2014 besloten Bas Oskam en Arjan Terpstra aka Noisecontrollers uit elkaar te gaan, zodat Bas Oskam alleen door kon gaan. Het werd snel stil rondom Arjan en mensen vroegen zich af wat hij zou gaan doen. Er werd verteld dat hij sowieso niet door zou gaan in hardstyle, maar een andere richting op zou gaan.

Is er dan nu eindelijk iets bekend over zijn nieuwe muzikale richting? HARD with STYLE is sinds vorige maand overgenomen door Audiofreq en hij probeert ‘Hard Dance’ breder te trekken dan voorheen. Zo kwam er dus ineens in aflevering #48 een non-hardstyle “ID – ID” track waar, zoals meestal met ID tracks, de eigenaar nog niet van bekend is. Maar wat werd er precies gezegd?

De track begint op 11:50 minuten. In aflevering #48 zei Audiofreq het volgende over de track:
“We had an absolute exclusive and if you guys find out who it is it’s gonna blow some minds! Oh I’m so excited I wish I could tell you right now.”

Op zich nog niet echt veelzeggend, behalve dat het natuurlijk een ongelofelijke verrassing zou zijn. Maar de maand later kwam hij tijdens #49 ineens met een nieuwe zin. Na de classic “Surge of Power” van het toen nog duo Noisecontrollers kwam hij met het volgende:
“I do wonder what happened to the other guy… Hmm, maybe you’ve already heard from him.”

Deze track is de enige “ID – ID” uit HARD with STYLE die nog niet bekend is gemaakt. Er is dus nog niets officieel, maar alles wijst erop dat Arjan terug is en achter deze bazenplaat zit. We zullen helaas moeten wachten om het antwoord te krijgen van de beste man zelf.

Reageren