Hard News
Door Hard News

‘It’s all in the game’ is dit jaar het thema van Intents Festival. De mainstage, dit jaar de ‘Arena of Champions’ is weer de plek waar alles samenkomt. De grootste hardstyle artiesten, live-acts en battles vinden plaats op dit tot in de puntjes uitgewerkt podium. Het wordt een wedstrijd met een flinke dosis gezonde spanning, entertainment en show.

Ook is er een indoor mainstage, genaamd ‘Ring of Glory’. Op zaterdag hosten rawstyle iconen Adaro & Crypsis deze area. Verwacht een flink arsenaal aan battles, waaronder E-Force vs Chain Reaction, Crypsis vs Regain, Digital Punk vs Jack of Sound en Luna vs Zany. Op zondag gaat de gekkigheid door met de House-arts Indoor Mainstage. Hier zullen de lekkerste EDM tracks, in de breedste zin van het woord, door je lichaam trillen. Namen als FeestDJRuud, Jay Hardway, LNY TNZ en Puinhoop Kollektiv zullen je hier de hele dag verwennen met smakelijke beats. Freestyle, early/happy hardcore en 90’s classics zijn te vinden op de ‘Outrageous!’, ‘Dynamite’ en ‘Relive’ areas. Bovendien is er een Sports Beach en een Sports Bar.

Welke helden ga jij supporten? En in welke area ben jij de hele dag te vinden? Je hebt nog een paar dagen om te trainen voor het ‘sports-event of the year’: Intents Festival – It’s All In The Game!

Timetable zaterdag

TIMETABLE-SATURDAYkopie

Timetable zondag

TIMETABLE-SUNDAYkopie

Reageren