Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Jack of Sound heeft de smaak van hardcore goed te pakken. Een tijdje geleden zat hij al in de studio met N-Vitral om te werken aan een collab en nu met The Outside Agency. De stijl van The Outside Agency gaat meer richting de Industrial hardcore. Wederom een nieuwe ervaring voor jack of Sound die zijn horizon aan het verbreden is.

Zijn collab met N-Vitral heeft veel los gemaakt bij de fans. De track die voor het eerst werd gedraaid tijdens QAPITAL door N-Vitral werd zeer goed ontvangen door het publiek. De track heeft lang moeten wachten op een naam, maar deze werd vorige week bekendgemaakt. De track is namelijk te beluisteren in episode 52 van de Digital Punk – Unleashed Podcast. De naam van de track is ‘Who You’re Facking With’ en zal deze zomer nog vaak voorbij komen op de grootste festivals.

Nu is gebleken dat de eerste hardcore collab een succes was, vond Jack of Sound het tijd om er een vervolg aan te geven. Gisterenavond maakte hij bekend in de studio te zitten met The Outside Agency, twee mannen die een goede naam hebben in de Industrial hardcore scene. Zo zullen zij volgende week op de SILVER stage staan tijdens Defqon.1 Festival en in augustus op de Darkness4life stage tijdens Decibel outdoor.

De kans is er dat deze collab komende week dus al te horen zal zijn tijdens Defqon.1 Festival in Biddinghuizen. Beide heren zullen hier de zaterdag optreden. The Outside Agency in de SILVER stage en Jack of Sound als Mashup Jack in de WHITE stage.

Jack of SoundFoto’s: Jack of Sound

Reageren