Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na een succesvolle online experience kijkt Karnaval Festival alweer uit naar volgend jaar. Het knotsgekke festival heeft behoorlijke plannen, want de volgende editie wordt groter dan ooit en daarom geldt er vanaf nu een speciale kortingsactie voor de echte early birds.

LEES OOK: “Karnaval Festival is gezelligste hardstyle carnaval feestje, waar het bier net zo koud is als de temperatuur buiten”

Karnaval Festival staat al jaren bekend om al het bier, bass en gezelligheid. En dat blijft niet onopgemerkt, want het festival verkoopt al jaren binnen no-time uit en dus is het tijd om uit te breiden. “Volgend jaar lopen wij eindelijk weer samen de polonaise. Op 26 & 27 februari wordt het weer hakken, beuken en springen tijden Karnaval Festival 2022. Het wordt groter en gekker dan ooit. Met 5 dikke area’s belooft het weer een dolle boel te worden.”

Karnaval Festival opent kaartverkoop voor 2022: “Confetti alert!”

Karnaval Festival vindt plaats op 26 en 27 februari 2022. Voor de echte stamperts is de speciale actie nu van start gegaan: haal je tickets vóór 16 februari met korting via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Karnaval Festival

Reageren