Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

“Waar is dat feestje?” Nou gewoon thuis, want Karnaval Festival zorgt morgen voor een knotsgek programma tijdens de Online Experience. Een show van 6,5 uur met alle gekke Karnaval-elementen, zoals je van het festival gewend bent.

LEES OOK: “Karnaval Festival is gezelligste hardstyle carnaval feestje, waar het bier net zo koud is als de temperatuur buiten”

Normaal gesproken zouden we nu in de meest gekke outfits in de buitenlucht van Moergestel staan voor Karnaval Festival. Een hele dag hardstyle carnaval, feestelijke podia en heel veel bier. Alleen vieren we het dit jaar niet in de festivalweide, maar met een uitstekend (en gratis) alternatief om je eigen huiskamer ondersteboven te zetten.

Morgen streamt Karnaval Festival een avondvullende show met je favoriete carnavalartiesten. Denk aan Frequencerz & B-Front, die voor deze gelegenheid de rollen omdraaien als Freqz-B. Of Unresolved, Villain’s Knotsgekke DJ Set, Zany, Dr. Rude en DJ Stefanie (beter bekend als Spitnoise). Tel hierbij al het bier, confetti, radje draaien met Villain, shotjes, taarten gooien (en ga zo maar door) bij op, en zo kun je alsnog het gekste feestje van het jaar thuis vieren met de Online Experience.

Het feest kan beginnen, want de Karnaval Festival Online Experience is bij jou binnen

De stream van Karnaval Festival begint zaterdag 13 februari vanaf 17:00. Trek dus alsnog je gekste outfit aan en schalen morgen in via de officiële website van het evenement. Alaaf!

Karnaval Festival 2021 Online Experience stream

Omslagfoto via Facebook-pagina Karnaval Festival

Reageren