Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Met zo’n 30.000 festivalgangers is Kingdance één van de grootste outdoor festivals tijdens Koningsdag. Het evenement, dat jaarlijks plaatsvindt in Zwolle, maakt zich dit jaar op voor alweer de negende editie. Met twee area’s, waarvan 1 hardstyle stage, heeft de organisatie zojuist de volledige line-up bekendgemaakt.

Bezoekers van Kingdance kunnen ook dit jaar weer genieten van een flinke dosis hardstyle. Met onder andere artiesten als Radical Redemption, Act of Rage en Rebelion, heeft de organisatie ook voor deze editie weer flink uitgepakt. Aangezien het evenement niet in tenten wordt gehouden maar gewoon lekker in de buitenlucht, kunnen bezoekers zich tijdens Koningsdag al helemaal opmaken voor het festivalseizoen.

Heb jij als festivalbezoeker nou altijd al eens je jongere broertje of zusje mee willen nemen naar een evenement? Dan is dit je kans! Kingdance is namelijk toegankelijk voor alle leeftijden, waardoor ook de jongere ravers onder ons kunnen genieten van de hardere stijlen tijdens Koningsdag. Ook kun je ambassadeur worden van Kingdance en sparen voor bijvoorbeeld merchandise, gratis tickets en munten: aanmelden hiervoor kan via de website. Bekijk hieronder de volledige line-up van het evenement.

Dit is de line-up van Kingdance 2020:

Mainstage:
Ronnie Flex
Kris Kross Amsterdam
Famke Louise
JeBroer
Freddy Moreira
STUK
The Darkraver vs. Outsiders
Yung Felix
Sjaak
Childsplay
Kalvijn
Vunzige Deuntjes
Soundsystem
Dansado & De Feestneger
Hosted by Marboo

Hardstyle:
Radical Redemption
E-Force vs. Frequencerz
D-Sturb
Ncrypta vs. Rebelion
Act of Rage LIVE
Rooler LIVE
Hard Driver
Regain vs. Neroz LIVE
Jason Payne vs. Malua
Proto Bytez
Hosted by Renegade

Kingdance maakt line-up bekend voor Koningsdag 2020

Kingdance zal plaatsvinden op maandag 27 april van 14:00 tot 23:00 op evenemententerrein Grote Voort in Zwolle. Op zaterdag 25 januari start de early bird verkoop, wanneer deze uitverkocht zijn start direct de reguliere kaartverkoop via de officiële website van het evenement. Houd voor meer informatie de socials van Kingdance in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Kingdance

Reageren