Mark de Rond
Door Mark de Rond

Zojuist is de line-up van Kingdance bekendgemaakt. Het evenement, dat plaats vindt in Zwolle, maakt zich op voor alweer de achtste editie en heeft daar zeker niet de minste namen voor uitgenodigd.

Op 27 april kun je bij Kingdance wederom genieten van een flinke dosis hardstyle om jouw Koningsdag helemaal te laten slagen. Met onder andere namen als Radical Redemption, D-Sturb en Rejecta heeft de organisatie ook dit jaar wederom flink uitgepakt. Bij evenemententerrein Grote Voort in Zwolle kan iedereen die dag genieten van de fijne en harde klanken die de scene te bieden heeft, dus ook de jongere hardstyle liefhebbers onder ons kunnen naar Kingdance.

Stamp als een koning op Kingdance

De kaartverkoop van Kingdance start op 26 januari om 11:00. Als je er snel bij bent kun je je early-bird ticket al scoren van €12,50. De discount tickets kosten €15,- en de regular tickets €17,50. Alle prijzen zijn exclusief service kosten. Meer informatie kan je vinden op de officiële website van Kingdance. Bekijk hieronder de volledige line-up van Kingdance 2019:

Line-up Kingdance 2019

Mainstage:
Bizzey
JeBroer
LNY TNZ
Tony Junior
Josylvio
The Partysquad
STUK
Famke Louise
Puinhoop Kollektiv
Team Rush Hour
Sebastiaan Bronk
Dirrty Berry
Hosted by MC Boogshe

Hardstyle Area:
Radical Redemption
Warface
Adaro
B-Front
Sefa
D-Sturb
Act of Rage
Rejecta
Degos & Re-Done
Delete
Killshot
MYST
Proto Bytez
MC Axys

Omslagfoto via Facebook-pagina Kingdance

Reageren