Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Met zo’n 30.000 festivalgangers is Kingdance in Zwolle één van de grootste outdoor festivals tijdens Koningsdag en bovendien gaat het opnieuw 100% uitverkopen. Het evenemententerrein ‘Grote Voort’ in Zwolle gaat weer volstromen met bezoekers en de verjaardag van onze Koning keihard zullen vieren.

De grootste namen uit de hardere stijlen in Zwolle

Kingdance maakt zich op voor alweer de achtste editie en heeft twee area’s waar in totaal zo’n 30.000 festivalgangers los kunnen gaan. Dit festival is toegankelijk voor alle leeftijden, dus ook de jongere hardstyle liefhebbers worden hier koninklijk verwelkomd.

Dit jaar heeft de organisatie van Kingdance het weer voor elkaar gekregen om een heerlijke line-up te verzorgen. Met namen als Radical Redemption, Warface, Delete en Sefa is de Rawdefinition-stage goed vertegenwoordigd. Op de mainstage staan verschillende artiesten uit de urban, eclectric en house scene zoals Bizzey en LNY TNZ. Bekijk hier de volledige line-up.

Met duizenden bezoekers Koningsdag vieren

Bij Kingdance sta je niet in een warme tent, maar gewoon lekker in de buitenlucht. Hierdoor krijg je extra veel zin in het festivalseizoen dat nu toch echt van start is gegaan. De stages van het evenement zijn ook altijd erg goed in de sfeer van Koningsdag: zo kozen de ontwerpers van de area’s vorig jaar voor Amsterdamse grachtenhuizen als podium. Hoe Hollands wil je het het hebben op deze nationale feestdag?

kingdance 2019

Naast dat het festival goed bereikbaar is, kun je ook eenvoudig van de ene naar de andere stage toe tijdens Kingdance. Je kunt namelijk aan maar liefst twee kanten van het podium feesten, iets wat je niet veel vaker zal tegenkomt. Wanneer je om het podium heen loopt, verander je dus heel snel van muziekstijl.

Wees er snel bij!

Early Bird én Discount Tickets zijn inmiddels uitverkocht. De laatste Regular Tickets zijn al een tijdje in de verkoop en Kingdance gaat 100% uitverkopen. Deze kaarten zijn €17,50 (ex. fee) en hiermee is het één van de goedkoopste festivals op Koningsdag.

Tickets zijn te verkrijgen via de officiële website van Kingdance.

Omslagfoto via Facebook-pagina Kingdance

Reageren