Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Goed nieuws voor festivalliefhebbers die op vakantie willen: het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken laat namelijk weten dat het reisadvies voor onder andere Kroatië vanaf morgen naar ‘code geel’ gaat. Hierdoor hoef je onder andere bij thuiskomst géén negatieve test te laten zien en ook niet in quarantaine, waardoor een vakantie naar Dropzone binnenkort al mogelijk is.

LEES OOK: Dropzone presenteert editie voor zomer 2021: 4 dagen feesten onder de Kroatische zon

Dropzone wordt gehouden aan het beroemde Zrće Beach in Kroatië, dat voor kort nog een ‘oranje’ reisadvies had. Maar door de sterkte daling in besmettingscijfers en toenemende vaccinaties, hoeven Nederlanders onder andere niet meer verplicht in quarantaine. Aangezien Dropzone vanaf 5 juli plaatsvindt, is het hiermee het allereerste hardere stijlen festival – en dus kun je binnen een paar weken al vakantie vieren in het zwembad en onder genot van outdoor mainstages. Check de volledige line-up hieronder!

  • Het eerste festival van de zomer
  • Een unieke festival vakantie ervaring
  • 4 dagen én nachten feest aan het strand tot de zon opkomt
  • De grootste artiesten
  • Roughstate- en Dirty Workz-hosting
  • Non-stop mooi weer
  • Activiteiten op het strand
  • Diverse accomodaties, dichtbij het feest

Bovendien biedt Dropzone verschillende verblijfmogelijkheden, zoals een budgetvriendelijk appartement of juist een gigantische villa met je vrienden huren. Ben je al gevaccineerd, dan hoef je overigens ook geen test te doen bij vertrek. Volgens de organisatie hebben vele liefhebbers van over heel Europa hun reis al geboekt en staan zij te popelen voor een harder styles vakantie deze zomer: het festival is nu al voor 75% uitverkocht.

Kroatië is open voor feestvakanties: “Join Dropzone on an epic holiday!”

Dropzone vindt plaats van maandag 5 juli tot en met donderdag 8 juli 2021 aan het strand van Zrće Beach in Kroatië. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

Dropzone 2021 line-up (4 dagen)

Adaro
Aftershock
Amentis
Arkangel
B-Front
Broken Element
Code Black
Darren Styles
Destructive Tendencies
Digital Punk
Doctor Zot
Durky Bass
Frequencerz
Hard Driver
Hosted by Villain
Invector
Joey Riot pres. Powerstomp
Keltek
MANDY
Primeshock
Ran-D
Rebelion
Refuzion
Rejecta
Roughstate Alliance
Sickmode
Sound Rush
Sub Zero Project
Teknoclash
Vertile
Voidax
Zatox
More to be announced

Omslagfoto via Facebook-pagina Dropzone

Reageren