Hard News
Door Hard News

De Italiaanse artiest Kronos brengt een mini-album uit op A2 Records. De DJ maakte dit wereldkundig via Facebook. De titel van het album zal ‘Civil War’ zijn. De eerste preview zal vandaag online komen.

Kronos

Kronos is geen onbekende in de scene. Onder zijn eerdere alias Jajox maakte hij samen met Activator de grote hit ‘Satana’. Nadat hij zijn naam veranderde in Kronos tekende hij in 2013 bij Unite Records. Platen als ‘Boombaby’, ‘Maddafaka Maddafaka’ en ‘MF Crew’ werden gesupport door vele grote namen in de scene. Ook werden zijn tracks regelmatig opgepikt door Digital Punk en gedraaid in de mateloos populaire Unleashed podcast.
Recent bracht hij al een collab uit op A2 Records, samen met Malua, genaamd ‘AHAH‘. Nu volgt er dus een mini-album. Naast het muzikale deel ging het Kronos ook qua optredens voor de wind en hij stond al op onder andere Defqon.1, Loudness, Shockerz en Intents Festival. Deze zomer kun je hem zien optreden op onder andere Fatality Outdoor en Dance Valley.

kronos civil war album mini minialbum hardstyle a2 records rawstyle raw unite italian artist

Civil War

De eerste solo release van Kronos op A2 Records zal een mini-album zijn, genaamd ‘Civil War’. Dit mini-album zal 8 tracks bevatten, waaronder 2 collabs met andere artiesten. Het mini-album zal later worden gereleased, deze week komen de eerste previews online. Voor meer informatie over het ‘Civil War‘ mini-album kun je het beste de Facebook-pagina’s van Kronos en A2 Records in de gaten houden.

Reageren