Juno Coolen
Door Juno Coolen

Kronos heeft duidelijk gemaakt dat hij met een mini-album gaat komen. In een livestream op Facebook maakt hij duidelijk dat de release er aan zit te komen. Daarnaast geeft de Italiaan aan dat de precieze release datum nog niet bekend is en dat hij ook nog niet weet op welk label het mini-album uitgebracht gaat worden. De komende tijd kunnen we veel previews gaan verwachten van hem.

Zelf geeft Kronos al aan dat hij de laatste tijd volop bezig is geweest aan nieuw materiaal. Zo heeft hij een collab met X-Pander die nog afgerond moet worden, twee solo tracks genaamd ‘Crazy’ & ‘Amnesia’ en een collab met Drone, waarmee hij regelmatig collabs maakt. Ook gaan de tracks ‘No Pain No Gain’, ‘Black Mamba’ en ‘Clown’ op het album verschijnen. Tot slot heeft hij een remix gemaakt voor een van zijn favoriete artiesten, waarvan hij de naam nog niet mag bekendmaken. Hij kan wel zeggen dat hij enorm trots is op deze remix.

De preview van ‘Black Mamba’ is een week geleden geplaatst. Kronos heeft veel geëxperimenteerd met de track. In deze track is er niet gekozen voor een raw kick, maar heeft deze plaatsgemaakt voor een kick die onderhevig is geweest aan psytrance invloeden. Beoordeel de track zelf hieronder.

Reageren