Feije Tinneveld
Door Feije Tinneveld

Begin april verwelkomde Nightbreed Records een nieuw gezicht in hun roedel: Kuzak. Deze DJ uit het hoge noorden mag zich vanaf nu officieel onderdeel van de wolven van dit label noemen. Ook zijn eerste release bracht hij uit onder dit label en die is inmiddels verschenen op Spotify en YouTube.

Jildert Zijlstra, oftewel Kuzak, was voordat hij zich aansloot bij het Nightbreed Records label al vaak te vinden in Sans Souci, Berlikum. Daarnaast draaide hij op de afgelopen editie van Defqon.1 op de INDIGO stage. Via MYST kwam de DJ in aanraking met het label en vanaf daar is het balletje gaan rollen. In de podcast die Nightbreed maandelijks uitbrengt, gaf de DJ al aan dat hij een aantal tracks klaar heeft liggen. Dit zijn combinaties van hard en melodieus, net als zijn eerste release ‘The Slayer’.

Kuzak released ‘The Slayer’ bij Nightbreed Records

Met de nodige kennis van het vak en het vertrouwen van gevestigde namen zoals Endymion, kan Kuzak zich geen betere start wensen. Je kan de nieuwste aanwinst van Nightbreed Records volgen op Facebook, Instagram en YouTube.

Omslagfoto via Facebook-pagina Kuzak

Reageren