Hard News
Door Hard News

Raw soldiers, are you ready to join the raw army? Like it Raw heeft de grote sterren uit de raw hardstyle in huis gehaald om opnieuw Hightstreet 2.0 in België op zijn kop te zetten. Met artiesten als Warface, Deetox en Sub Sonik belooft het weer een heet avondje te worden. Tel daar nog eens de tweede area, gehost door Gearbox Revolutions, bij op en je hebt alles in huis om de hele nacht door te knallen. Are you ready for war!?

>> WIN 2×2 TICKETS VOOR LIKE IT RAW!

Na een geslaagde eerste editie, waar onder meer Radical Redemption en Sub Zero Project de tent afbraken, keert Like it Raw! terug naar zijn thuisbasis om een vervolg te geven aan het succes. Zoals gezegd heeft organisatie Connekted Events niet alleen Warface, Deetox en Sub Sonik weten te strikken, maar ook andere raw heavyweights zoals Unresolved, Jason Payne en host van de avond MC Livid. Voor area twee heeft Amber invites friends de talenten van Gearbox uitgenodigd, waar onder andere Adventum en Physika hun Gearbox sound door de speakers zullen knallen. Bekijk de volledige line-up met alle namen hieronder.

Dit is de Like it Raw! line-up:

Main area: Warface – Deetox – Sub Sonik – Jason Payne – Unresolved – Invector – Revalue – Future Kickz – Hosted by MC Livid

Area 2 by Amber invites friends: Gearbox Revolutions
Re-Mind – Chemical Soldiers – Physika – Adventum – Sins of Insanity – Bestia – Necrosis

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en voor slechts €14,50 kan jij er al bij zijn. Vergeet niet om jezelf op aanwezig te zetten in het officiële Facebook-event. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebook-pagina van Connekted Events.

Like it Raw!

 

Reageren