Hard News
Door Hard News

Na het succes van de Loudness & Extreme Loudness area op Decibel outdoor en de hoge verwachtingen voor Loudfest in Delft, komt ook weer de tijd van het jaar eraan waarin de echte Raw Hardstyle liefhebbers kunnen beuken in de Maassilo in Rotterdam. Op 14 november 2015 kun je de beste mix van Raw Hardstyle artiesten van dit moment beleven tijdens een wederom hele dikke editie van Loudness. Dit b2s concept staat bij de liefhebbers al jaren bekend als het meest toonaangevende Raw Hardstyle event.

Natuurlijk zullen tijdens deze editie de gevestigde namen zeker hun dikke sets ten gehore brengen, maar je zult ook verrast worden door de sounds van opkomende talenten. Bekijk hieronder de line-up en check de trailer.

Line-up
B-Front
Delete [AUS] E-Force
Deetox LIVE
Titan
Sub Zero Project
Tartaros & The Machine [LT] Break Zero
Artifact
Degos & Re-Done
Blackwatch [SE] Dark Pact
Mind Dimension [IT] Requiem
Digital Mindz & Riiho [FI] Act of Rage
Inceptum
Unresolved [IT] Dual Decimation [SE] Bass Chaserz
Hosted by Nolz, Livid & Tellem

Internationale helden en talenten betreden het podium op Loudness. De Italiaanse DJ Mind Dimension is na zijn eerste spetterende optreden op Decibel outdoor 2015 er helemaal klaar voor om de Maassilo op zijn kop te zetten. De Australische Raw Hardstyle hero Delete zal met zijn rauwe sound de Maassilo op haar grondvesten laten schudden. Digital Mindz duikt voor deze editie wederom samen achter de decks met Riiho. Tijdens de vorige editie van Loudness werd het geluid van de verrassende samenwerking tussen Digital Mindz & Rijho ten gehore gebracht. Deze twee artiesten kunnen dus niet ontbreken op deze editie van Loudness en zullen hun krachten bundelen om de fans weer te voorzien van een dikke set.

Een van de grootste talenten van dit moment, Requiem met zijn grote hit Collateral Damage, is er ook bij op Loudness. Ook nieuw talent zoals Break Zero, die net getekend heeft bij Nightbreed Records.  Resident B-Front mag natuurlijk ook niet ontbreken op Loudness. Hij geeft al jaren zijn allerbeste show weg op Loudness. E-Force biedt wederom garantie voor een knallende set. Kortom; deze editie van Loudness mag je absoluut niet missen!

Voorverkoop zaterdag 5 september 2015
De voorverkoop start op zaterdag 5 september 2015 om 10.00 uur via de b2s ticketshop. Alle info over Loudness lees je op deze website

Reageren