Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Loudness keert na drie jaar afwezigheid eindelijk terug. The Intensity of Sound nodigt hiervoor de hardste RAW Hardstyle-artiesten uit die het tegen elkaar zullen opnemen in Rotterdam Ahoy. “This comeback will KNOCK you OUT!”

LEES OOK: “Voordat de mainstream steeds harder ging, was het bij Loudness al rammen geblazen”

De reputatie van Loudness is als één van de langslopende hardere stijlen concepten enorm. Sterker nog, Loudness is volgens velen de grondlegger van de RAW en daarom trekt organisatie B2S voor deze editie alle registers open. “Think you can take a hit?”

Want na meer dan 30 edities in de Maassilo, het Klokgebouw, een eigen festival en hostings op Decibel outdoor en Tomorrowland, gaat Loudness door in Rotterdam. In de RTM Stage van Ahoy Rotterdam om precies te zijn: een nieuwe locatie waarbij aan werkelijk alles is gedacht zoals geluid en looproutes. Perfect voor een evenement als Loudness, met duizenden bezoekers en een leger aan back2backs.

Loudness is terug met EXTREME RAW battles: “This comeback will KNOCK you OUT!”

Loudness wordt gehouden op zaterdag 11 maart 2023 in de RTM stage in Rotterdam. Pre-registreer je nu via de officiële website van het evenement om in te kunnen haken op de Early Bird-sale op 12 januari om 11:00. De reguliere verkoop begint op 24 januari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loudness (@officialloudness)

Omslagfoto via Facebook-pagina Loudness by B2S

Reageren