Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover en keert Loudness eindelijk terug. Het keiharde RAW-concept van B2S slaat een nieuw hoofdstuk open in de RTM Stage: een gloednieuwe locatie waarover artiesten en bezoekers nu al lovend zijn. “Specifiek gemaakt voor evenementen als Loudness.”

LEES OOK: Loudness onthult line-up voor extreem harde terugkeer: “The loudest!”

Na de Maassilo en het Klokgebouw heeft Loudness een nieuwe standplaats weten te bemachtigen: de geroemde RTM Stage in het iconische Rotterdam Ahoy. Aan deze nieuwbouw werd ruim 2 jaar getekend om zo optimaal mogelijk een event te kunnen organiseren – met vooral het geluid in het achterhoofd voor ‘een ongekende show- en muziekervaring’. The Intensity of Sound komt hier volledig tot zijn recht en is dus perfect voor een RAW-evenement.

Artiesten en bezoekers van onder andere Avondje Outsiders en techno-evenement Rotterdam Rave zijn lyrisch over deze nieuwe RTM Stage. “Ik ben er al geweest en het ziet er geweldig uit”, vertelt Radical Redemption over de locatie waar Loudness eindelijk gaat plaatsvinden. Ook organisatie B2S is erg te spreken hierover: “De uitstekende akoestiek is perfect voor de diep beukende bas van de ruigste Hardstyle-kicks!” Dat komt goed uit, want maar liefst 20 artiesten nemen het hier tegen elkaar op met veel nieuwe muziek. Naar welke battle kijk jij het meeste uit?

De RTM Stage wil zich als mid-size locatie positioneren tussen de AFAS Live en de eigen Ahoy Arena. Bovendien heeft het ruim 2000 parkeerplaatsen en is het vlakbij het metro-station met directe aansluiting op Rotterdam Centraal. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om deze nieuwe venue van Loudness goed in te wijden. “This comeback will knock you out!”

“We will transform the RTM Stage into our EXTREME BATTLE ARENA”

Loudness gaat aanstaande zaterdag (11 maart van 13:00 tot 23:00) plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. Ga snel naar de officiële website van het evenement voor de laatste tickets en meer informatie. “Find out who will be the LOUDEST!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loudness (@officialloudness)

Omslagfoto via Facebook-pagina B2S

Reacties

  • Minie peters 08 maart 2023 - 13:09

    Dat klinkt goed en hard geweldig dit te horen

    Quote

Reageren