Hard News
Door Hard News

Op 27 februari zal alweer de 11e editie van Reverze plaatsvinden. Door middel van misleiding en optische illusies gaat Bass Events ervoor zorgen dat het thema van dit jaar, ‘Deception’, zal bewijzen dat Reverze tot de absolute wereldtop behoort.

Onlangs werd de line-up bekend gemaakt en naast namen als Angerfist, Coone, Miss K8, Atmozfears en Warface kwam de organisatie met iets ongelofelijks. Tijdens Reverze 2016 zullen er namelijk maar liefst 5 live-acts aanwezig zijn! We horen je denken “Welke live-acts staan er dan, want het kan nooit zo spectaculair zijn..” Laat ons jou dan maar eens haarfijn uitleggen waarom je dit niet mag missen!

Radical Redemption

Jazeker, de immens populaire en lompe aanvoerder van het Minus is More label zal door middel van een speciale set het Sportpaleis tot de grond gelijk maken. Onlangs had de beste man nog zijn geheel eigen avond, die volledig uitverkocht was. Duizenden mensen waren tevergeefs nog op zoek naar een kaartje. Maar niet getreurd, want op 27 februari kun je al dit geweld in vol ornaat meemaken.

Radical Redemption Reverze

We zeggen in vol ornaat, want Radical Redemption heeft laatst zijn gloednieuwe kostuum onthuld. Het pak is met uiterste precisie en vakkundigheid geproduceerd, waardoor dit zijn act alleen maar ten goede kan komen.

Dit nieuwe pak kwam tegelijk met het album ‘The One Man Army’, waarbij de luisteraar wordt meegenomen op een reis door alle facetten van de duistere zijde van de hardstyle scene. Oorverdovende screeches, dreunende kicks en snerpende melodieën die je overladen met een bak energie zijn het recept voor een succesvolle live-act die je daadwerkelijk omver zal blazen.

B-Freqz

Tijdens Reverze zal het iets meer dan twee jaar geleden zijn dat B-Front & Frequencerz voor het eerst op het podium stonden als de nu al legendarische B-Freqz. Samen met de stem van MC Nolz weet de act precies wat het publiek wil horen en hoe ze de show moeten omtoveren tot een ware beleving.

Sinds 2013 hebben ze slechts op een handjevol evenementen gestaan, om zo een bepaalde exclusiviteit te bewaken. Tijdens Reverze zullen ze daarom een hoop tracks draaien, die nog vrijwel nooit in het openbaar gedraaid zijn. Ook B-Freqz hebben eerder dit jaar hun outfit aangepast, waardoor hun superhelden-status compleet is.

B-Freqz Reverze

Zowel B-Front als Frequencerz zijn ontzettend geliefd in de scene, met iedere maand vele boekingen. Door deze krachten te bundelen rolt de een na de andere ijzersterke productie uit hun studio. Wie heeft er nou niet gehoord van tracks als “Divine”, “Ghost Town” en “Overdose”, maar was dat ook LIVE? Dit is hardstyle van het hoogste niveau, wat je gewoon niet mag missen. Anders loop je het risico dat je vrienden je er nog lang mee zullen lastigvallen.

Mark With A K & MC Chucky

De Tek held Mark With A K is één van de grootste Hard Dance namen uit België. Samen met MC Chucky zal hij tijdens Reverze 2016 een speciale live-set uitvoeren met zowel nieuwe, als oudere tracks. Met zijn eigen label NOIZE JUNKY, maar liefst 5 dikke albums en meerdere uitverkochte eigen evenementen is Mark With A K de perfecte kandidaat voor een dergelijk live optreden.

Mark With A K Reverze

Maar dat is niet alles, want 2016 wordt zijn 7e optreden bij Reverze. In 2008 stond hij voor het eerst in het Sportpaleis, waarbij hij direct een klik had met het publiek. Ben je klaar voor iets nieuws? Dan weet je wat je te doen staat!

Gunz for Hire

Dit gangsterduo, bestaande uit grootmeesters Ran-D & Adaro, zal niemand ongeroerd laten. Al vanaf het moment dat ze met hun eerste track “Gangsters Don’t Dance” de hardstyle scene instapten hebben ze de ene na de andere grote hit gehad. Tracks als “Bolivia”, “Sorrow” en “A Storm Is Coming” blazen nog altijd door de speakers van de grootste evenementen.

Gunz for hire Reverze

Hoewel het even stil is geweest in ons land rondom dit illustere duo, zijn G4H terug met hun gloednieuwe tour ‘#NOMERCY’. Met deze nieuwe show zullen ze alles uit de kast trekken, van een oogverblindende show tot vele stevige tracks, om zo op Reverze 2016 een blijvende stempel te drukken. Bezoekers van deze act zullen het optreden niet snel vergeten, want je komt niet zo gemakkelijk van ze af. Zorg dus dat je losgaat anders komen ze achter je aan.. “You better lock your doors, when they’re coming to your town.”

Sub Zero Project

Hoewel ze nog redelijk jong zijn, deinzen de jongens van Sub Zero Project nergens voor terug. Hun grootse talent is niet onopgemerkt gebleven, want hun tracks worden gebruikt in de grootste podcasts. Getekend bij Dirty Workz brengt het duo de ene na de andere dikke plaat uit. Zo kwamen ze onlangs met de track “This Is Madness”, die ze maakten samen met Atmozfears, en worden tracks als “Funky Shit” en “Hit The Funk” gedraaid op de grootste evenementen.

Sub Zero Project Reverze

Speciaal voor Reverze zullen ze voor het eerst met een live-act komen. Wat kun je hier van verwachten? Een hoop nieuw materiaal en bestaande hits, samengevoegd in een dikke show van 30 minuten.

Naast deze 5 live-acts zijn er nog tientallen andere grootheden die op 27 februari in het Sportpaleis in Antwerpen zullen staan tijdens Reverze 2016 – Deception. Kijk voor meer informatie en tickets op de website reverze.be.

Reageren