Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

In de weken voorafgaand aan QAPITAL laat de organisatie verschillende artiesten aan het woord, dit keer is Malice aan de beurt. Ze vertellen onder andere over hun passie, nieuwe tracks die eraan komen en hun relatie met het evenement.

Twee jaar geleden was het duo Malice voor de allereerste keer te zien op QAPITAL, namelijk in de tweede zaal en dat vergeten ze nooit meer. “Het publiek was echt… WOW! Het is nog steeds een van onze favoriete gigs ooit. We stonden echt oog in oog met onze vrienden en de fans”, leggen ze zelf uit. Het was zo druk in de zaal dat er zelfs mensen buiten de area stonden omdat ze niet naar binnen konden. “De sfeer was echt geweldig. De dag erna zagen we een video van al die mensen en dachten: hebben wij dit gedaan?”

Afgelopen jaar waren ze te zien op de mainstage samen met Rebelion en waren ze zeer onder de indruk van de stage: “Het was echt enorm en we wilden altijd al ooit draaien op QAPITAL.” Ook dit jaar zijn ze weer aanwezig op het evenement als Malice LIVE. Bekijk hier het volledige interview.

Malice in een interview voor QAPITAL 2019

QAPITAL vindt plaats op zaterdag 6 april 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Voor tickets en meer informatie ga je naar de officiële site van het evenement. 

Omslagfoto via Facebook-pagina Malice

Reageren