Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De trippy wereld van Malice in Wonderland staat met nog anderhalve maand te gaan volledig in de startblokken. The Mad Hatter heeft zojuist de line-up bekendgemaakt met een arsenaal aan keiharde artiesten die in de beroemde AFAS Live zullen optreden: “We’re all mad here”

LEES OOK: Malice in Wonderland breidt uit naar AFAS Live

Sinds de berichten over de verhuizing van Malice in Wonderland naar iconische locatie in de hoofdstad is het aftellen geblazen. Met een enorm geluidssysteem, een decor zoals je die alleen in sprookjes ziet en een bizarre line-up zijn alle ingrediënten in huis voor een buitengewoon avontuur.

Zo blijkt uit de Malice in Wonderland line-up dat de Italiaanse magiër bijgestaan wordt 11 acts. Naast een solo-set, zijn alle leden van Aggressive Records aanwezig en staat Malice ook nog achter de draaitafels met Riot Shift. Tel hierbij ook nog eens grote artiesten zoals D-Sturb, Rooler met een speciale Classics-set en Unresolved met Red Blood LIVE bij het gezelschap en je krijgt een duister hardstyle sprookje.

Malice in Wonderland 2023 line-up

D-Sturb
Fraw
Malice
Malice vs Riot Shift
Mutilator
N-Vitral
Rooler (Classics Set)
Sickmode
Streetcode vs Dual Damage
Unresolved Red Blood LIVE
Hosted by MC Focus

“Wees gewaarschuwd, de vorige edities waren weken van te voren uitverkocht!”

Malice in Wonderland 2023 vindt plaats op zaterdag 4 maart in de AFAS Live in Amsterdam. De early bird-tickets zijn al helemaal uitverkocht, dus ga voor de reguliere tickets snel naar de officiële website van het event.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Outlaw Events (@outlawevents.nl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Malice / Outlaw Events

Reageren