Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het winterspektakel genaamd Snowbass Festival keert dit voorjaar terug voor de hardste sneeuwpret. Deze vijfde editie staat bol van de bratwursten, pullen bier, hottubs en een ganz geile line-up. “Dus stof je skipak, dirndl of lederhosen maar alvast af!”

LEES OOK: Dit zijn de winnaars van de Hardstyle Awards 2022

Snowbass Festival gaat weer helemaal van de piste. Met maar liefst 4 overdekte (en verwarmde) area’s kan het winterplezier echt gaan beginnen, want bij alle stages mag je wieder ein heerlijke programmering verwachten. Met een freestyle slope, zwarte piste, buckelpiste, ouwe klappers café (dit jaar 100% millennium und early hardcore) en de aprés-ski schirmbar. “De line-up maken wir schnell bekend.”

Pre-registreer NU voor Snowbass vroegboekkorting & line-up

Snowbass Festival vindt plaats op 25 maart 2023 op de Balkenhaven in Zaandam. Snowbass verwacht na meerdere stijf ausverkaufte edities snel uit te verkochten, dus wacht niet te lang voordat de kaartjes als sneeuw voor de zon verdwijnen via www.snowbass.nl.

Degene die zich pre-registreert en de leute die voor de voorgaande edities kaarten hebben gekauft kunnen hun kaarten met vroegboekkorting (OP=OP) kaufen in de loyalty verkauf die start op 5 januari om 12:00. De regulier kaartverkauf start op 5 januari om 19:00.

Omslagfoto via Facebook-pagina Snowbass Festival

Reageren