Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Na verschillende hoogtepunten, zoals de albumparty The Extreme, de stagehosting op Fatality en een set op de Defqon.1 BLUE, zal Malice op 21 maart 2020 samen met Suppression een nieuw concept lanceren genaamd Malice in Wonderland. “Go down the rabbit hole and experience an event themed as the ultimate harder styles fairytale.”

LEES OOK: Malice uit elkaar: “Double the Madness”

Malice in Wonderland zal gehouden worden in de Central Studios in Utrecht, waar de organisatie eerder dit jaar nog een succesvol evenement hield voor het jubileum van Gearbox. De organisatie laat weten dat “bezoekers wederom kunnen genieten van het geweldige geluidssysteem en dat de locatie zal worden omgetoverd tot een hardere stijlen sprookje.” Inmiddels heeft Suppression ook bekendgemaakt welke artiesten Malice zullen ondersteunen tijdens deze avond. Bekijk de volledige line-up voor Malice in Wonderland hieronder.

Dit is de volledige line-up voor Malice in Wonderland:

Fraw
High Voltage
Malice LIVE
Monkey Bizness
Physika
Rebelion
Rejecta
Riot Shift
Sins of Insanity
Thyron
Trojan
MC Focus

Central Studios zal omgetoverd worden tot een sprookjes wonderland

De kaartverkoop voor Malice in Wonderland start op 6 januari om 18:00. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. Het evenement zal plaatsvinden op 21 maart in de Central Studios in Utrecht. Houd voor meer informatie over Malice in Wonderland de socials in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Fatality

Reageren