Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met de officiële clip van haar track ‘Sonic Seizure’ zet Malua verdere stappen in haar carrière. De afgelopen zomer heeft Malua absoluut niet stilgezeten en is zij druk bezig geweest met nieuwe muziek, waaronder haar opkomende release ‘Sonic Seizure’. De trip voor Scantraxx 15 Years naar Santiago in Chili van dit jaar was één van haar hoogtepunten in 2017. Dit was daarom een uitgelezen kans om de ervaring op beeld over te brengen in een videoclip. Check ‘m hieronder.

In de videoclip zie je Malua in een industriële setting van Santiago, de fan-momenten voorafgaand aan het Scantraxx 15 Years-event en natuurlijk ook de nodige beelden van de avond zelf.

Dit is Malua met haar nieuwe videoclip ‘Sonic Seizure’

De Chileense hardstyle-community heeft voor altijd een speciaal plekje in het hart van Malua gekregen. De energie, liefde en passie voor de muziekstroming is daar intens en dat maakte het volgens Malua extra bijzonder om daar een clip te kunnen schieten. Ze kan niet wachten om snel weer naar Chili te mogen. ‘Ustedes son la raja!’

De clip is afgelopen week online verschenen op het Scantraxx Recordz YouTube-kanaal en de volledige track zal op 25 oktober uitkomen op het label van A² Records. Malua zie je de aankomende tijd op vele evenementen in binnen- en buitenland, waaronder op 4 november in het AFAS Live tijdens de Nederlandse editie van Scantraxx 15 Years. Dit evenement in Amsterdam wordt georganiseerd door Q-dance en over dit 15-jarig bestaan is gisteren een volledige documentaire verschenen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Malua

Reageren