Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Afgelopen week ging het in Chili helemaal los want The Origin – The Return of the Legends vond voor de eerste keer plaats. Het was dus weer tijd voor de DJ’s om hun koffers in te pakken en naar Chili te vliegen, maar werden hierbij vergezeld door de cast van een hele populaire serie…

LEES OOK: Gunz for Hire steekt Netflix kraker in nieuw jasje

Het Chileense DJ duo Blame Noise heeft een bootleg van de track ‘Bella Ciao’ gemaakt en besloot hier tijdens het evenement iets mee te doen. Blame Noise draaide tijdens hun optreden op The Origin hun eigen bootleg van de track ‘Bella Ciao‘ en hier werd een groot verrassingselement aan toegevoegd. De cast van de Netflix hitserie La Casa de Papel, waar het nummer ‘Bella Ciao’ vandaan komt, besloot de twee DJ’s te vergezellen op het podium.

Chili geniet van populaire track ‘Bella Ciao’

DJ’s als Headhunterz, Sound Rush en D-Block & S-Te-Fan stonden achter de draaitafels tijdens het evenement wat plaatsvond op 13 mei in Santiago, Chili. Blame Noise is niet de enige die een twist aan het nummer heeft gegeven. Gunz for Hire heeft hier eerder ook een remix van gemaakt.

Omslagfoto via Facebook-pagina Wondergates

Reageren