Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Gunz For Hire is in blakende vorm en zo te horen klaar voor het komende seizoen. Deze week werd met ‘Firestone’ de eerste release van de Death or Glory-tour uitgebracht en deze word bijzonder goed opgepikt: het wordt door fans zelfs benoemd als de opvolger van de bekende plaat ‘Sorrow’.

LEES OOK: ‘Hardstyle op Ultra Miami is een mega grote stap voor het genre’

De mannen van Gunz For Hire hebben voor deze zomer een gloednieuwe show ontwikkeld en de toon voor Death or Glory is meteen gezet. De live-act krijgt bijna ieder jaar een speciaal thema (zoals No Mercy en Armed and Dangerous), maar deze keer hebben Ran-D en Adaro de lat nog een stukje hoger gelegd en dit blijkt uit de reacties op de eerste track van deze tour.

‘Firestone’ bestempelt het begin van de nieuwe show en tijdens Reverze gaf een uitverkocht Sportpaleis al een warm onthaal aan deze plaat. Gunz For Hire laat weten dat de eerste reacties overweldigend zijn en dat ze op REBiRTH Festival samen met zangeres Ava Silver live een vervolg gaan geven aan deze kickstart. “We strike like a firestone!”

Gunz For Hire trekt alles uit de kast voor het festivalseizoen: “Death or Glory!”

Aan alles is gedacht bij de gemaskerde mannen van Gunz For Hire: zelfs het nieuwe ‘Firestone’-shirt is nu verkrijgbaar in de Roughstate webshop. Check de nieuwe Death or Glory tour op onder andere REBiRTH Festival, Defqon.1, WiSH Outdoor en Tomorrowland en check de nieuwe videoclip hieronder.

Omslagfoto via Instagram-pagina Gunz For Hire / MNO Photo

Reageren