Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Gunz For Hire is in het diepste geheim bezig aan een nieuwe missie: een nieuw project waarmee de meest beruchte live-act uit de scene zal gaan optreden. Hiermee komt het Blood Brothers-tijdperk tot een einde en sluit het duo passend af door de hardcore afsluiter ‘Toy Soldiers’ volledig gratis weg te geven.

LEES OOK: Ran-D over zijn nieuwe WRTN Homebase: “Zoveel entertainment met je favoriete DJ’s!”

Gunz For Hire treedt al bijna tien jaar lang over de hele wereld op met de befaamde shows, waarmee het tweetal zichzelf uitdaagt om met een complete verhaallijn vernieuwend te zijn. Denk hierbij aan No Mercy, Armed & Dangerous en dus de meest recente Blood Brothers. Na het debuut op Reverze en vele andere evenementen, is er nu een officieel een einde gekomen dit tijdperk, maar niet voordat er passend vaarwel wordt gezegd met een cadeautje voor de fans – inclusief alle DJ’s onder ons.

‘Toy Soldiers’, de track die je misschien nog wel kent als de afsluiter van de heren op Defqon.1 en Supremacy, is nu namelijk gratis verkrijgbaar. Niet alleen de radio edit, maar ook de volledige versie om in te mixen, vanwege de grote vraag vanuit de gangster family. Ondertussen is Gunz For Hire achter de schermen volop bezig met een nieuwe show voor het moment dat er weer evenementen zijn: “A project that will shock the scene: 2021 is not ready for what they have in mind…” De track ‘Toy Soldiers’ is vanaf nu gratis te downloaden.

LEES OOK: Adaro deelt remix van Sefa – ‘Calling’ uit aan iedereen thuis

Gunz For Hire sluit Blood Brothers af met cadeau aan fans & DJ’s: ‘Toy Soldiers’

Wat de gemaskerde mannen precies van plan zijn, blijft nog even geheim. Maar verwacht een gloednieuw concept, met een hoop Gunz For Hire-muziek die je nog niet eerder hebt gehoord.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gunz For Hire (@gunzforhire)

Omslagfoto via website Q-dance / Defqon.1

Reageren