Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Deze week gaat Ran-D van start met zijn nieuwe entertainmentshow: WRTN Homebase. De hardstyle DJ kondigde het nieuws groots aan, dus gingen we op bezoek bij zijn studio om te vragen wat jij aanstaande woensdag kunt verwachten. En we kunnen je alvast verklappen: dat is een hele hoop.

LEES OOK: Meisje (7 jaar oud) uit Amerika verrast vader met ‘ticket’ voor Defqon.1

Er zijn helaas nog steeds maar weinig evenementen, maar Ran-D hoopt met zijn We Rule The Night Homebase toch nog de gezelligheid erin te houden. Tijdens dit online televisie-programma wordt namelijk niet alleen nieuwe muziek gedraaid, maar komen er verschillende collega DJ’s langs voor interviews en dingen die jij zelfs nog niet van deze artiesten weet.

Bovendien maak jij kans op vette prijzen wanneer jij raadt welk nummer co-host DV8 op zijn ukelele speelt en kun je live in de show komen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is woensdag kijken naar WRTN Homebase en inbellen om met jouw favoriete artiesten te spreken. Wil je weten wat er jou nog meer te wachten staat? Check dan de video hieronder, waarbij we Ran-D spraken in zijn TV-studio!

Ran-D zorgt voor veel entertainment én muziek tijdens WRTN Homebase

De eerste aflevering van WRTN Homebase wordt uitgezonden op woensdag 27 januari om 20:00 op het YouTube-kanaal van Ran-D. B-Front is de allereerste gast-DJ en zal het spits afbijten tijdens de vele challenges in de show.

De nieuwe collectie van Malelions is binnen! Gebruik HARDNEWS10 voor 10% korting op kleding.

Omslagfoto via Instagram-pagina Hard News

Reageren