Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Ran-D mag zeer binnenkort een nieuw album achter zijn naam zetten. Gewapend met 13 tracks is de Roughstate DJ klaar om de komende tijd de hitlijsten te bestormen. Het album is een langverwachte opvolger van het album We Rule The Night, een album dat inmiddels al meer dan 244 miljoen streams op Spotify heeft. Vanaf 9 november is het album Illuminate te streamen.

We kennen Ran-D allemaal vanwege zijn kenmerkende geluid en zijn populariteit in de hardstyle scene. Hij heeft hoge ogen gegooid met hits als ‘Zombie’, ‘Hurricane’ en ‘Run From Reality’. Ook met zijn nieuwe album Illuminate laat de Roughstate DJ nogmaals zien dat hij enorm veelzijdig is als producer.

De tracks op het album hebben een range van uplifting euphoric hardstyle tot energieke rawstyle bangers en hier en daar zelfs een vleugje hardcore. Uiteraard hoort er een energieke liveshow bij dit album, waar menig festivalbezoeker afgelopen seizoen al van heeft kunnen genieten. “I put my heart and soul into the creation of my Illuminate live act,” deelde hij al eerder met Hard News over zijn act.

De tracklist van Ran-D – Illuminate

Op de tracklist kan je een collectie van Ran-D’s hits van het afgelopen festivalseizoen verwachten. Denk aan de track ‘Code of the Warrior’, een track die in de Defqon.1 eindshow te horen was, maar ook zijn remix van ‘Mr. Navigator’ van Armin van Buuren & Tempo Giusto. Ook mogen de theme track ‘Illuminate’ en ‘Never Going Home’ natuurlijk niet ontbreken.

Naast de tracks die we al kennen, staan er ook aan aantal gloednieuwe tracks op het album. ‘Viper’ met Atilax en ‘Our Legacy’ met B-Front, om maar een voorbeeld te noemen. Hieronder vind je de volledige tracklist van het album:

Ran-D – Illuminate
Ran-D X The Prophet X LePrince – Born To Be Free
Ran-D X E-Life – Code of the Warrior
Armin van Buuren VS Tempo Giusto – Mr. Navigator (Ran-D Remix)
Ran-D Ft. Atilax – Viper
Ran-D X Hard Driver – Legendary Days
Ran-D X D-Sturb Ft. Xception – Dance With The Devil (Kick Edit)
Ran-D X B-Front – Our Legacy
Ran-D – The Nightmare Factory
Ran-D X Invector – Intoxicated
Gunz For Hire X GLDY LX – Baddest on the Block
Gunz For Hire – Let’s Go Insane (Into the Madness 2023 OST)
Ran-D X Villain Ft. Xception – Never Going Home

Ran-D – Illuminate is vanaf vandaag te pre-orderen als gesigneerde limited edition Vinyl en CD via shop.ran-d.com. Vanaf 9 november is Illuminate wereldwijd te streamen via alle muziek portals.

Reageren