Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Ran-D komt volgende week met ‘een next level’-evenement vlak over de grens met Duitsland: de première van zijn We Rule The Night-event. De Roughstate DJ trekt hiervoor alles uit de kast, want kosten noch moeite zijn gespaard om de bezoekers onder te dompelen in vette visuals, dik vuurwerk en héél veel nieuwe muziek. “Ik weet 100% zeker dat wanneer bezoekers naar huis gaan, ze een echt zieke nacht hebben meegemaakt!”

LEES OOK: Musical Madness komt met hét Hardstyle festival van Duitsland: ‘Into The Madness’

In navolging van het album en de beruchte Homebase gaat nu het We Rule The Night-evenement eindelijk van start. Dit gaat gebeuren in de vernieuwde Turbinenhalle in Oberhausen (slechts een uurtje rijden vanaf de grens) en deze wordt erg speciaal, zegt Ran-D. “We hebben met het hele team een evenement gecreëerd dat je meeneemt in een meeslepende reis in de wereld van ’the night creatures’. Tijdens deze avond worden bezoekers ondergedompeld in het holst van de nacht en de uitverkorenen dienen een serie van rituelen te doorstaan. De bezoekers worden meegenomen in een visual experience vol met next level SFX en entertainment, die We Rule The Night een unieke belevenis maken.”

Het programma is de avond voor Hemelvaart (dus de dag daarna ben je lekker vrij) dan ook bomvol: zo presenteert Ran-D zijn nieuwe liveshow met veel nieuwe muziek, zoals een collab met Sub Zero Project. “En het wordt de première van onze gloednieuwe Death Or Glory-show in Duitsland. We hebben een zieke line-up voor deze avond, met onder andere Rebelion, Sub Zero Project, B-Front en Adaro vs Rejecta. Ik weet dat alle artiesten veel nieuwe muziek hebben om je versteld van te doen staan. Deze avond wordt speciaal!” Bovendien presenteren Rebelion en Sub Zero Project hun nieuwe albums in Duitsland.

Ran-D gaat in samenwerking met Musical Madness all out voor de première van het We Rule The Night-event

Het WRTN-event vindt plaats op woensdag 25 mei vanaf 20:00. De allerlaatste tickets zijn nu verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. “De Turbinenhalle is een unieke industriële locatie, die perfect past bij het concept, en het L-Acoustics geluidssysteem zal elke Hardstyle liefhebber zeker op zijn kop zetten.”


Omslagfoto via Facebook-pagina Musical Madness

Reageren