Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Onlangs plaatsten wij een artikel over het Scantraxx Recordz ‘schrijverskamp’. Een vierdaagse trip waar meer dan 30 artiesten aanwezig waren om samen te werken aan nieuwe muziek en om ideeën uit te wisselen. Eerder werd al duidelijk dat hier verschillende collabs uit voort zijn gekomen.

Vandaag werd echter duidelijk dat Max Enforcer misschien wel de meest druk bezette artiest was op deze Scantraxx trip. Hij heeft hier namelijk maarliefst aan drie collabs gewerkt en niet met de minste namen, namelijk met DJ The Prophet, D-Block & S-te-Fan en ANDY SVGE.

max-enforcer-at-scantraxxDe collab met D-Block & S-te-Fan is enkele maanden geleden al in werking gesteld. Max Enforcer verwacht dat deze binnenkort afgerond gaat worden. De tweede collab met ANDY SVGE roept nog meer vragen op. Aan deze track is namelijk nog een derde artiest werkzaam, maar dit blijft voorlopig nog een mysterie. De derde en laatste collab is dus met niemand minder dan “The Godfather of Hardstyle”: DJ The Prophet.

Max Enforcer heeft nog nooit eerder samengewerkt aan een track met één van deze artiesten. Hij heeft echter al wel eens een remix gedaan voor de track ‘Ride With Uz’ van het welbekende album Music Made Addictz van D-Block & S-te-Fan.

Foto: Max Enforcer

Reageren