Hard News
Door Hard News

High Energy Events heeft goed nieuws voor hardstyle liefhebbers! Megabase Outdoor, wat de afgelopen twee jaar groots heeft uitgepakt in Zwolle, verhuisd in 2016 namelijk naar een van de mooiste strandlocaties van Nederland; het Almere Strand in Almere!

Titan – ‘The One Who Knocks’
Een van ’s werelds gevaarlijkste Gangsters genaamd ‘Titan – ‘The One Who Knocks’ zorgt voor grote onrust rondom het beruchte Almere Strand vlak langs de snelweg A6. “The One Who Knocks” is de leider van een beruchte kartel dat opereert vanuit de luwte, maar genadeloos toeslaat als het nodig is. Al jaren regeert deze meedogenloze leider met een ijzeren vuist, maar nieuwe tijden zijn aangebroken. Verschillende kartels, één ultieme battle en één koelbloedige kingpin die door vriend en vijand wordt gevreesd. Op 23 april zal zich op het Almere Strand een strijd ontketenen die voor eens en voor altijd een einde moet maken aan deze opstand. Welke artiesten zullen vanuit de duisternis toeslaan om de orders van “The One Who Knocks” ten uitvoer te brengen?

Benieuwd wat je 23 april kan verwachten op het Almere Strand? Check hieronder de aftermovie en de show van Megabase Outdoor 2015.

Om deze strijd niet onopgemerkt voorbij te laten gaan heeft Titan een extra ‘handeltje’ opgezet speciaal voor de diehards die dit écht niet willen missen. Scoor nu je ‘Criminal’ ticket voor een crimineel lage prijs van slechts €15,00 (ex. Fee). Tickets zijn exclusief verkrijgbaar op www.megabase.nl. Wees er op tijd bij want dit ‘handeltje’ kan zomaar opgerold worden…

Megabase presents: Titan – ‘The One Who Knocks’
Zaterdag 23 april 2016
11:00 – 23:00 uur
Almere Strand, Almere [NL] Leeftijd: 18+
Tickets: €15,00 (ex.fee)
Line-up: t.b.a.
www.megabase.nl

 

 

Reageren