Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Memorylane komt dit jaar nog met een groots evenement voor de liefhebbers van Early Hardstyle. Het iconische Klokgebouw is de plaats waar het gaat gebeuren, met de helden van vroeger en de muziek van toen. “Waar iedereen zich weer terug waant in de tijd en ouderwets los kan gaan!”

LEES OOK: Beveiligers hard nodig: werkgevers bieden uitzonderlijke salarisverhoging

Al sinds 2014 neemt Memorylane de bezoekers mee naar het begin van de Hardstyle. “Met het concept laten we ruim 30 jaar dancegeschiedenis samenkomen op één event”, legt organisatie Minority Events (bekend van Atmoz, Zino Classixs en Karma) uit. Op zaterdag 17 december zal het alweer voor de zesde keer in het Klokgebouw terugkeren, met opnieuw een behoorlijke line-up.

Want onder andere Technoboy en Tuneboy (TNT), Donkey Rollers, Davide Sonar en Deepack zullen plaatsnemen op het grote podium van deze bekende locatie. “De muziek van vroeger wordt gepresenteerd met de technieken en showelementen van nu, die deze muziek net dat beetje extra power en beleving geven.” Kortom, een heerlijk early feestje om het jaar knallend af te sluiten. Check de volledige line-up hieronder.

Memorylane 2022 line-up

TNT aka Technoboy ‘N’ Tuneboy
Donkey Rollers
Davide Sonar
Deepack
Super Marco May
Pavo
Balistic
Sunny D
Genius
Kavallar
MC Axys

“Dit gaat een editie voor in de boeken worden!”

Memorylane vindt plaats op zaterdag 17 december 2022 in Eindhoven. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 22 september 19:00 verkrijgbaar via de officiële website van het evenement: hier vind je ook meer informatie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Minority Events (@minority_events)

Omslagfoto via Facebook-pagina Minority Events

Reageren