Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Toen Minus Militia tijdens Hard Bass 2014 voor de eerste keer het podium betrad werd de GelreDome volledig met de grond gelijk gemaakt. De live-act werd direct een gigantisch succes en het gevolg was een leger aan toegewijde militanten.

Na het optreden tijdens Hard Bass heeft de act ook op events als Defqon.1, Supremacy, Intents Festival en Master of Hardcore gestaan. Maar nadat ze vijf optredens in 2014 en negen optredens in 2015 hadden gehad, werd het na The One Man Army ineens erg stil rondom de act. Ze traden erna nog een laatste keer in het buitenland op in december, maar erna kwamen er geen nieuwe boekingen meer bij. Ook dit jaar bleef het ongewoon stil zonder enige boeking. Afgelopen weekend kwam daar echter verandering in toen de drie artiesten Radical Redemption, Crypsis en Chain Reaction als verrassing het podium op kwamen tijdens de Minus is More label night in Gemert.

Tijdens de intro verschenen ineens de volgende woorden op het grote scherm: “Before the dawn of this year, the legion will rise once again!” Dit betekent dat we voor het einde van dit jaar weer iets van de act zullen vernemen. Voordat het zover is, kunnen we altijd nog luisteren (en kijken) naar een van hun eerdere optredens. Enjoy!

Reageren