Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft organisatie Musical Madness bekendgemaakt dat het tijdens APEX het 15-jarig jubileum zal vieren. Op grootse wijze, want met de aankondiging van vandaag mogen fans zich op gaan maken voor de grootste show tot nu toe met meer dan tienduizend bezoekers: “15 years Madness.”

LEES OOK: Musical Madness verwelkomt 2.000 ravers in arena tijdens Resurrection in tijden van lockdowns

Musical Madness is een van de grootste hardere stijlen-organisaties in Duitsland en is bekend van de beroemde Bootshaus hardstyle shows, hostings op Parookaville en New Horizons Festival en de vele clubtours. Zelfs tijdens de lockdowns van deze pandemie zorgde het voor grote evenementen in de Lanxess Arena: een veelbesproken concept vanwege de doordachte aanpak in een groot stadion, zodat fans alsnog konden feesten in tijden waarin zij het zo misten.

Een behoorlijke reputatie dus van de Duitse organisatie, dat in maart van aankomend jaar 15 kaarsjes mag uitblazen. De verwachtingen voor APEX zijn nu al enorm hoog en hoewel de line-up nog even geheim blijft, laat Musical Madness weten dat het ook deze keer weer de grootste namen heeft weten te strikken. Onder andere Rebelion’s Overdose werd al geteased op de socials; volgende week wordt de volledige line-up bekendgemaakt. “We proudly present the biggest Madness indoor show to date.”

10 hours of Musical Madness tijdens APEX, met 14 van de grootste artiesten: “We will conquer your mind”

APEX – 15 years of Madness vindt plaats op zaterdag 5 maart 2022 in de Maimarkthalle in Mannheim (Duitsland). De pre-sale begint aanstaande zondag om 17:00 via de officiële website van Musical Madness.

APEX 15 years Musical Madness Maimarkthalle Mannheim hardstyle germany big

Omslagfoto via Facebook-pagina Musical Madness

Reageren