Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Afgelopen weekend hostten de mannen van Spirit of Hardstyle hun eigen Euphoria. Tijdens deze avond stond onder andere Noisecontrollers achter de booth, die tijdens zijn set wel een hele speciale track lieten horen: het laatste Hard Bass anthem. 

Het werd al snel duidelijk dat deze nieuwe track het Hard Bass 2019 anthem was, aangezien de welbekende ‘Hard Bass stem’ door de speakers klonk en een ode aan het 10-jarig bestaan van het evenement bracht. Het anthem van Noisecontrollers eert volgens de vocals de verschillende stijlen binnen muziek, waarvoor hij dan ook varieert in het aantal BPM.

”The end of our timeline approaches, marking a decade. To make sure our legacy lives on, we engage in an operation to eternalize the diversity of music and memories that Hard Bass represents.”

”Prepare yourself for a mind-blowing final edition: The Last Formation”

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe anthem officieel gereleased zal worden. De allerlaatste editie van Hard Bass vindt 9 februari 2019 plaats in het Gelredome in Arnhem, waarvoor kaarten nog verkrijgbaar zijn via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Hard Bass

Reageren