Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

X-Qlusive Holland gaat voor de tweede keer flink huishouden in het oranjegekleurde GelreDome. Zojuist heeft organisatie Q-dance aangekondigd dat het knotsgekke evenement weer terugkeert op de oude vertrouwde datum, die bij veel liefhebbers mooie herinneringen opbrengt. “Het gezelligste feest van het jaar is terug!”

LEES OOK: “X-Qlusive is dé ultieme stamppot van Holland en Hardstyle”

Het is alweer de achtste X-Qlusive Holland editie, waar Hollandse glorie en gezelligheid van het hoogste niveau centraal staat. Na roemruchte avonden in de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome mag het iconische GelreDome zich nu weer opmaken voor een feestelijk vervolg. Bovendien verhuist X-Qlusive weer naar het einde van de maand september om het indoorseizoen met een knaller in te luiden. “Maak je borst dus maar nat voor gegarandeerde escalatie.”

Compleet in een Nederlands sausje trekt X-Qlusive Holland ook dit jaar weer alles uit de kast. “Speciaal voor jullie vertier en plezier hebben we het meest explosieve circusgezelschap samengesteld dat ons kikkerlandje rijk is”, kondigt Q-dance trots aan. Denk aan legendarische edits, een show van de bovenste plank en een enorm aantal gastoptredens van eigen bodem. Een gekkere line-up dan op XQ Holland zie je nergens anders: herken jij al enkele smaakmakers uit de trailer, zoals Outsiders en… Wolter Kroes?

“Tot 30 september op X-Qlusive Holland!”

X-Qlusive Holland 2023 vindt overdag plaats op zaterdag 30 september van 12:00 tot 23:00 in het GelreDome in Arnhem. Tickets zijn voor DEDIQATED Members verkrijgbaar vanaf 1 juni 11:00, de Travel-mogelijkheden 1 dag later en de reguliere kaartverkoop gaat van start op 3 juni (ook om 11:00). “Smaakt dit naar meer? Ga dan naar Q-dance.com voor alle info.”

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance / MNO Photo

Reageren