Hard News
Door Hard News

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van Hardlab plaats in Veldhoven. Voor B-Front was het een thuiswedstrijd en de eerste keer sinds 2014 dat hij weer in zijn eigen dorp moest draaien. Dat er veel vrienden en bekenden in het publiek stonden was dan ook logisch, maar één bezoeker sprong in het oog; De 73-jarige Lies van Erp. Ze mag dan wel pakweg 50 jaar ouder zijn dan de rest van het publiek, maar dit feest kon ze niet missen en daar had ze een speciale reden voor.

Optreden kleinzoon
Lies van Erp is namelijk de oma van B-Front en ze wilde de kans niet laten schieten om haar kleinzoon in Veldhoven te zien optreden. Het was zelfs de eerste keer dat ze haar kleinzoon in het echt zag optreden, zo is te lezen in het Eindhovens Dagblad. Normaal kijkt ze altijd de filmpjes van optredens van B-Front op Facebook, maar nu kon ze het een keer in het echt mee maken. Ze genoot zichtbaar en waagde zelfs wat voorzichtige danspasjes tijdens de set van B-Front.

Oma’s op het balkon
Natuurlijk is de oma van B-Front niet de enige oudere bezoeker die zichtbaar geniet van de hardere stijlen. Ongeveer 10 jaar geleden, tijdens de FFWD Dance Parade in Rotterdam, werden twee oudere dames gefilmd die op het balkon helemaal los gingen toen de b2s truck voorbij kwam. Check het filmpje hieronder om te zien hoe het er toen aan toe ging:

Baasoma op X-Qlusive Holland
Ook zagen we al eerder een hardstyle-oma op X-Qlusive Holland. Dit filmpje werd opgepikt door onder andere Dumpert en ging op Facebook viraal. Het mag duidelijk zijn dat leeftijd geen issue hoeft te zijn en de oudere generatie zich ook prima kan vermaken op de hardere stijlen. Hoog tijd om jouw oma ook eens mee te nemen naar een feest!

Reageren