Peter de Valck
Door Peter de Valck

Het eerste weekend van juni vond het stijf uitverkochte Intents Festival plaats in de gemeente Oisterwijk. Van vrijdag tot en met zondagavond kon er gefeest worden op het beste dat de hard dance (en house) scene te bieden heeft. Waar de vele duizenden bezoekers de tijd van hun leven hebben gehad, hadden niet alle omwonende Oisterwijkers diezelfde ervaring.

Hoewel het festival haar geluidsnorm niet heeft overschreden en zich dus keurig aan de regels heeft gehouden, vonden zo’n 180 mensen het toch nodig om te klagen over geluidsoverlast. Dit deden ze niet alleen door een brief te versturen, maar ook op social media.

Check hier de vermakelijke en lachwekkende reacties.

Gelukkig waren er ook positieve reacties over het zeer geslaagde festival. Geertjan was een van die positievelingen die het festival en hun bezoekers een warm hart toedraagt. Maarten Winkel, bezoeker van Intents, kwam daardoor op het idee om deze man in het zonnetje te zetten.

Geertjan

Opkikker

In samenwerking met Intents en het Brabants Dagblad heeft Maarten een inzamelingsactie opgezet voor Geertjan. Met het geld wordt er een enorme taart voor de man gekocht. Geertjan vindt het een mooi initiatief, maar wil het overige geld liever schenken aan een goed doel, in dit geval Stichting Opkikker. Maarten: “Wij zijn gezonde jongeren en zoeken ontspanning in hardstyle door bijvoorbeeld het bezoeken van festivals. Voor kinderen met een ernstige ziekte is dit niet mogelijk. Opkikker organiseert dagen en acties om mensen met een ernstige ziekte toch hun ontspanning en gezelligheid te gunnen.”

Bijdrage

Maarten: “Lever allemaal jullie bijdrage, al is het maar € 0.50. Laten wij onze scene eens in een goed daglicht zetten.”

Rekeningnummer: NL77 INGB0 0046 88 390
Rekeninghouder: Maarten Winkel
Omschrijving: Geertjan

Are you ready for some action?

Reageren